MEGA SAJAM ZA TRUDNICE I BEBE U FAMILY MALLU 13.-15.09.2024.

C:\Users\Ivo\Downloads\slika 2 (1).jpg

Za sve buduće roditelje, mlade obitelji i one koji očekuju prinovu, Sajam za trudnice i bebe koji će se održati od 13.-15. rujna 2024. u zagrebačkom Family Mallu predstavlja idealnu priliku za informiranje, shopping i druženje. Ovaj trodnevni događaj okuplja najbolje svjetske brendove baby opreme, te je nezaobilazan događaj za sve koji žele biti spremni za dolazak bebe ili obogatiti svoju svakodnevicu s malom djecom.

Sajam će biti prava mala oaza za roditelje i trudnice, pa ćete na jednom mjestu moći pronaći sve što vam je potrebno za vašu bebu – od osnovne opreme poput kolica i autosjedalica do kozmetike, odjeće i igračaka.

Brojni izlagači predstavit će najnovije proizvode za trudnice, bebe i malu djecu, a jedan od izlagača biti će i Baby centar Pčelica.

Baby centar Pčelica već godinama pruža širok asortiman proizvoda za bebe, a ove godine će na sajmu predstaviti najbolje i najnovije proizvode već poznatih brendova poput Azzurra Design, Cybex, Kinderkraft, Caretero,Toyz, Marika,Tutu. Pozivamo sve posjetitelje sajma da dođu do našeg štanda, gdje će ih dočekati ljubazno osoblje koje će biti spremno pomoći i odgovoriti na sva njihova pitanja.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti nas osobno, možete iskoristiti popuste u našem web shopu na www.pcelica-babyoprema.hr.

Svi ste dobrodošli!

Vaša Pčelica!